13.09.2010

Bursdagshelg!

Hei dere!
Nå er jeg i Bergen igjen, etter en superkoselig helg hjemme i Larvik.
Vi dro fra Bergen torsdag ettermiddag, og kom tilbake med siste flyet i går kveld.
Helgen har vært kjempefin!
På fredag startet jeg dagen med marsipankake til frokost. Pappa hadde bursdag, og det måtte jo feires:) Jeg var også med mamma på kontoret for å observere, og jeg lærte masse. Det er veldig moro å være med å se hvordan hverdagen som lege er :-) Jeg er heldig som har muligheten til det! Spiste lunsj der (med marsipankake igjen, hehe)
Etter det spiste jeg enda en lunsj med Louise, kjempeskoselig! Senere var jeg i 18års bursdag til Anders, broren til Stian. Enda mer mat og kake! Og kvelden ble avsluttet med senkveld på tv med Stian, Louise, Jørgen og Daniel. En matrik dag, altså (hvis det er noe som heter det(?)). Dagen var i hvertfall kjempekoselig og jeg koset meg masse!
På lørdag startet jeg dagen hos frisøren med mamma. Vi ordnet håret til pappas bursdagsfest :) Etter det øvde jeg på talen Jørgen og jeg skulle holde for pappa. Gruet med veldig! Men det gikk jo fint. Bursdagen var kjempemorsom. Det skjedde mye moro. Og det var veldig koselig å se og snakke med alle som jeg ikke har sett på lenge. Jeg tok mange bilder med kameraet til pappa, men det ligger igjen i Larvik, så jeg får ikke vist noen. Det var i hvertfall et veldig fint lokale. Temaet var gresk aften. Alle gjestene gikk kledd i hvitt, det var mange greske plakater, og lykter over alt i taket. Fint!
På søndag sov jeg leeeenge. Deilig (selvom jeg egentlig har gjort det nesten hver dag nå i ferien min). Etter frokost hjalp jeg til å rydde der pappa hadde bursdagen, før jeg gikk igjennom alle eskene og posene jeg har med forskjellige saker og ting jeg vil ha med til Slovakia. Pappa og Atle skal kjøre ned flyttelasset mitt denne uken, så jeg måtte sortere hva som var viktigst å få med seg ned. Jeg har jo så utrolig mye ting fra jeg bodde i Oslo! Glad for at jeg får det med meg ned dit, for det er masse nyttig og fint!
I dag har jeg en slappeav-dag, igjen. Har foreløpig ikke gjort annet enn å vært på butikken og handlet frokost før Stian dro på skolen. Resten av dagen skal gå til filmer, serier og avslapping under dyna på sofaen! Må passe på å lade ordentlig opp nå de siste dagene før jeg drar. Ville jo vært bortkasta om jeg hadde slappa så mye av i 2 uker for å så slite meg ut med et eller annet nå rett før jeg drar :p hehe.

Men nå er det jammen ikke lenge til jeg drar tilbake til Slovakia. Uff. Vil ikke, vil ikke, vil ikke. Gruer meg, som dere sikkert skjønner. På en måte blir det jo greit å komme i gang ordentlig da, og forhåpentligvis går tiden fort. Men det er aldri noe hyggelig å si hadet.
Leiligheten er heller ikke ferdig når vi kommer ned, noe som jeg ganske kjedelig. Men men. Gleder meg til den er klar, så jeg har hvertfall noe å se fram til!

Dette ble mye (kanskje kjedelig) skriving. Skal bli flinkere til å legge ut mer bilder istedenfor så mye tekst!

Håper alle har hatt en fin helg :)
Klemmer fra Johanne.

2 kommentarer:

 1. Hørte fra mamma og pappa at bursdagen hadde vært super! Tipper bursdagsbarnet var fornøyd, hehe. God tur tilbake til Slovakia, Johanne! Du er skikkelig flink, og det er veldig gøy å følge bloggen din! Klem fra Thea

  SvarSlett
 2. Hei Thea :)
  Ja, det var kjempemorsomt!
  Tusen takk for det. Veldig koselig at du følger med. Håper du har det fint :)
  Klem

  SvarSlett