13.02.2011

4 land på én dag

Ahoj!
Nå som jeg er i Slovakia igjen får jeg vel starte med å si "hei" på Slovakisk. Så har dere lært det også!

I dag har jeg (som dere sikkert forstår av overskriften) vært i 4 land på én dag. Norge, Polen, Tjekkia og Slovakia. Ikke dårlig, eller hva?

Nå er pizzaen satt i ovnen, pestoen satt fram (rart hvordan jeg spiser pesto til nesten alt her i Slovakia, mens i Norge ikke i det hele tatt), stearinlysene tent i hele stua, og den slovakiske radioen skrudd på. Og bøkene er lagt fram, da. For oppi all denne kosen jeg har stilt i stand for meg selv i kveld, må jeg lese til semesterets første prøve som er i morgen. Myk start? Nei. Men det er greit, for jeg skal tross alt ha ferie igjen i slutten av uka når jeg skal på cruise. Så litt fysiologi på en søndagskveld gjør ingenting akkurat nå. Men spør dere meg igjen om noen uker, er det nok fare for at jeg er veldig irritert akkurat pga det. Har nemlig prøve hver mandag og tirsdag dette semesteret, noe som vil si at helgene (spesielt søndag) nok en gang kommer til å bli brukt til kun lesing. Hadde vært fint om jeg kunne brukt søndagene mine til noe hyggelig istedenfor, for søndagene er fra før av den værste dagen her. Hvorfor får man mer hjemmelengsel på søndager?

I morgen begynner som sagt det nye semesteret. 4. semesteret på studiet. Av 12. Så litt igjen er det, men det går stadig framover! Dette semesteret har jeg et mål: slappe mer av! Så får vi se om det er lettere sagt enn gjort, men jeg skal i hvertfall prøve. Derfor har jeg startet sterkt i dag med alle stearinlysene mine. Godt lesemiljø, kaller jeg det :)

Bilde fra weheartit.com

Så nå skal begynne å lese.
Ha en fin avslutning på uka.

2 kommentarer:

  1. Flink du!
    Stå på videre med studiene! Tenk hvor deilig det er den dagen du kommer i mål. Du vil nok lykkes veldig bra! :)

    SvarSlett
  2. Ja, det gleder jeg meg masse til!
    Tusen takk :)

    SvarSlett