10.03.2011

Nytt i leiligheten

Hei der hjemme.
I det siste har jeg "oppdatert" leiligheten litt. Moro med litt nye småting som gjør en forandring.
Har hengt opp nye knagger i gangen:
Også har jeg hengt opp et søtt dusjforheng:
Da ser ihvertfall mitt knalloransje bad litt bedre ut :)


Også har jeg hengt opp et lite klistemerke-skilt inn til toalettet:


Hengt opp bilder i gangen:
På rommet som nå sakte, men sikkert begynner å bli mitt nye leserom, har jeg laget meg en koselig oppslagstavle med fine bilder: Godt å ha noe fint å se på mens jeg leser :)

Har skrudd på søte dørhåndtak på skapene i gangen:(Ja, jeg vet at den ene henger lavere enn den andre. Kan ikke klare alt helt perfekt, vel?)


Jeg har også fått heng opp en liten hylle over sofaen:

.. og jeg har fått nytt speil over kommoden (foreløpig står det på noen store kjemibøker dekket med engle-servietter, men planen er selvfølgelig å gjøre det litt finere, og ikke minst høyere)
Må selvfølgelig også få med de fine rosene jeg kjøpte her om dagen. Det er så billig med blomster her, noe jeg er veldig glad for :)
Og tilslutt kan jeg jo få med hvordan jeg har flyttet litt rundt på ting på hylla i stua. Ikke at jeg tror noen husker hvordan det så ut før fra tidligere bilder, men. Da er dere i hvertfall oppdatert på hvordan det ser ut her hos meg. Hehe.
Nå må jeg bare lese over de uendelig mange slovakiskglosene jeg skal kunne til i morgen en siste gang, så er det god natt for frøken Olsen her i Martin.
Natta :)

2 kommentarer: