31.10.2011

En liten oppdatering

Fikk en kommentar om at jeg måtte blogge igjen, så da får jeg vel gjøre det :) Har blitt noen dager siden sist nå! Koselig å bli "savna".
Helgen har nemlig gått i ETT. Akkurat sånn som jeg liker det når jeg er hjemme.  Har gjort utrolig mye på kort tid, og kost meg kjempemasse med alle sammen her hjemme.
På fredag var vi som sagt på spa. Spa-jenta Johanne har jeg vel blitt nå. Det var utrolig deilig! Hadde vårt eget rom med sofa (vannsofa, faktisk), dusj, massasjebenk og badekar. Startet med å skrubbe oss inn med peelingsalt, før jeg først fikk en herlig massasje, mens Stian lå i et kurbad (det var visst bra for huden). Etter litt tid fikk vi smoothie og frukt, før vi byttet plass. Deilig, deilig, deilig! Super start på helgen!
Kvelden gikk med til fredagskos, rett og slett. God mat og de vanlige fredagsprogrammene på tv.
Lørdagen ble brukt til kikking på hus, bytur med mamma, koselig lunsj med Louise, Andreas og Stian, litt lesing, og tilslutt bursdagsmiddag for meg på kvelden. Hummer stod på menyen, og det var GODT! Skal faktisk spise restene senere i kveld, tror jeg. Gleder meg allerede!
Søndag: lesing, restaurantlunsj med familien og familiemiddag med Stians familie.
Dagen i dag startet klokken 05.10. Skulle kjøre Stian til flyplassen. Og heldigvis vet jeg at det ikke er så lenge til neste gang nå. Bare litt over 2 uker!
Har ellers vært med mamma og pappa på jobb i dag. Det er så utrolig lærerikt å være med på sånne dager! Tiden går kjempefort, og jeg sitter igjen med masse ny kunnskap :)
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra frisøren. Fant ut av jeg savnet krøllene mine, så nå har jeg blitt krølltopp! Spennende.
Så nå har dere fått detaljert beskrivelse av mine fine dager.
Sitter nå som en liten unge og gleder meg til bursdagen min i morgen. Hihi. Bursdag er morsomt! Skal aldri vokse den gleden fra meg heller.. Den store dagen skal tilbringes med min kjære bror, som har Operasjon Dagsverk i morgen. Jobben hans i år er å ta vare på storesøsteren sin på bursdagen hennes. Kjekt for meg!
Hadde egentlig gledet meg til å få utkledde barn på døra i dag. Synes det er så moro og gi godteri ogsånn. Men til min store skuffelse var de her mens jeg var hos frisøren. Så da får jeg heller passe på å være hjemme neste år! Eller når de kommer som julebukk i jula. Det er tross alt mye koseligere!
Herregud, nå har jeg skrevet mye. Må begynne å skrive oftere igjen, sånn at det ikke blir så mye å skrive i hvert innlegg (Gratulerer til den som fortsatt leser dette, og ikke har gitt seg lenger opp)
Avslutter her, og håper alle har hatt en kjempefin helg!

Forresten. Nå ringte det på døra. Var sikker på at det var barn som ville ha godteri av meg. Men neida. Ringstikk, var det. Hørte bare barnelatter lenger ned i gata. Men nå går Jørgen ut for å skremme de, så da får de igjen for at de ikke vil ha godteriet jeg står klar med...

4 kommentarer:

 1. Er både moren og faren din lege ?:)

  SvarSlett
 2. Da fikk jeg ønsket mitt oppfylt, tusen takk! hehe :) Høres ut som om du har hatt noen helt supre dager hittil. Kos deg de siste dagene!

  SvarSlett
 3. Det har jeg hatt :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett