16.12.2011

Dumme, dumme facebook

Hvorfor må alle skrike ut på facebook at de har ferie i dag? Ta litt hensyn. Noen (jeg) blir kanskje misunnelige!
Virker som hele facebook bare skal vise meg hvor dum jeg var som ikke fikk til den éne ekstra oppgaven på patologicrediten for noen uker siden, som gjør at jeg fortsatt sitter her nå med bøkene i fanget.
I dag skulle jeg egentlig hatt ferie. Æsj og æsj. Vet det bare er noen få dager igjen, men akkurat i dag føles det evig lenge. Altfor lenge. La tirsdagen komme nå, værsåsnill!
Hvorfor gidder jeg å gå inn på facebook når det eneste jeg ser er lykkelige mennesker med juleferie, lurer du kanskje på? Bare fordi det er en vane. Dårlig vane, egentlig. Og jeg angrer hver gang jeg har trykket på facebook-knappen i nettleseren min. Men av en eller annen grunn har jeg hukommelse som en gullfisk i dag, for det tar ikke lang tid før jeg tar meg selv i å ha trykket på knappen igjen.

Mandag klokken 09.00 blir gledens dag. Uansett hvordan prøven går, har jeg ferie på det tidspunktet. Og da kan jeg og skrike ut på facebook om hvor heldig jeg er.
Men det skal jeg ikke, for jeg tar nemlig litt mer hensyn til de som ikke er like heldige som meg den dagen. De som er interessert i å vite noe om min store lykke over å ha juleferie kan klikke seg frivillig inn her i stedenfor. For her, deriomot, kan gleden komme ordentlig frem!
Den dagen skal jeg være glad på alle andre feriemenneskers vegne og. Kanskje jeg tilogmed liker noen feriestatuser på facebook som folk har skrevet i dag..
Fakta er jo at det egentlig er litt koselig med alle disse lykkeutbruddene om dagen, for det betyr at det nærmer seg jul. Og jul er en av de beste tidene i året.

3 kommentarer:

 1. Jeg vet at jeg er en av dem som har skrevet om min lykke over å ha ferie, og jeg ville bare si unnskyld. Det var aldri min intensjon at noen skulle bli såret av det. Beklager.
  Lykke til på mandag.

  SvarSlett
 2. Hehe. Det hele er selvfølgelig satt veldig på spissen :) Alle skal være glade for å ha ferie, for det er vel fortjent! Jeg blir minst like glad når min tid kommer på mandag, jeg og! Jeg bare sutrer litt nå her jeg sitter med bøkene fremdeles!
  Ha en kjempefin jul, Tonje :) Nyt ferien!

  SvarSlett
 3. Jeg vet - har vært der selv et par ganger, så av alle burde jeg tenkt meg litt om. Godt at du har slik en god innstilling! Ha en strålende ferie med dine kjære du også :)

  SvarSlett