29.02.2012

Min onsdag

Hei dere.
Ikke så mye å fortelle fra denne onsdagen. Startet med patologipractical klokken 07.00, etterfulgt av forelesning i samme fag. Var ferdig på skolen halv 1, og siden det har jeg bare slappet av, spist middag og nå satt meg ned med patologibøkene igjen. Skikkelig patologidag, med andre ord!
Ser forresten at overskriften på forrige innlegg kanskje ble litt feil. FranksMENN står det, men det er jo faktisk bare bilder av gamle damer og små, søte jenter. Men så er jo de franskmenn akkurat som jeg er nordmann, så jeg er sikker på at dere forstod greia allikevel :)
Ellers skinner sola her i dag. Det er kjempedeilig! Kjenner faktisk den varmer litt når jeg går ute. Litt av en forandring fra i går, hvor det siste jeg så ut av vinduet før jeg la meg var hvitkledde hustak og hvitkledd bakke. Men jeg sier ja takk til mer sol og vår!
Nå får jeg fortsette med eksamensoppgaver i patologi. Ja, for jeg har startet tidlig i år. Ingen grunn til å utsette dem til rett før eksamen når jeg har tid til å jobbe litt med dem nå :)

Avslutter med et fargerikt bilde fra Frankrike, og ønsker dere en fin onsdag videre!

2 kommentarer: