16.05.2012

Frankrike

Da var først eksamen over, og psykolifaget er helt ferdig. Den minste eksamenen, men allikevel en eksamen det er godt å være ferdig med :) Resultatet kommer i morgen, men har en ganske god følelse, så det har nok gått fint. Skal straks begynne å lese til avsluttende prøve i Scientific preparation, et fag som egentlig handler om forskning.
Først tenkte jeg bare å dele litt Frankrike-bilder med dere. Kommer ikke til å legge ut så mange denne gangen, spesielt ikke av de som var med på turen, men noen bilder er hyggelig å dele.
Når vi kom på torsdag dro vi rett på butikken, før guttene satt i gang med maten. Vi spiste så utrolig mye god mat i helgen! mmmm.
Torsdag ettermiddag ved bassenget. Sånn går det når noen blir kastet i bassenget med håndkle og alt..
Fine farger på torsdag kveld. Lever i trua på at rosa solnedgang gir fint vær dagen etter, og denne dagen stemte det hvertfall
Fredagen ble tilbragt i huset hvor vi slappet av, spilte volleyball, bordtennis, badet og solet oss. En herlig dag! Det var kjempevarmt og solen skinte hele tiden! I lunsjtider kom Stian også. Gledelig gjensyn! Var så koselig at han ble med.
En av 3 hyggelige frokostbord

Og et hyggelig lunsjbord som senere ble fylt med salater, paier, bruschetta og annet godt


På lørdag satt vi oss i bilene og kjørte til en foss ikke så langt unna. Tidligere har det vært mulig å bade der, men nå var det stengt for å gå helt frem til fossen. Litt kjedelig, men det var utrolig fint der veien stoppet også, og vi fikk se den fine fossen på avstand. Videre gikk turen til en kjempefin innsjø. Jeg var der for noen år siden, og det var akkurat like fint som jeg husket det! Utrolig fint og blått vann, og heldigvis ikke for kaldt til å bade i, heller. Der leide vi oss tråkkebåter og padlet nedover elven. Kjempekoselig!

Gorges du Verdon

Kvelden tilbragte vi på et hyggelig torg i nabobyen med god mat.

Søndag var avreisedag, men vi skulle vel alle vært litt lenger tror jeg. Etter litt rydding og avslapping ved bassengkanten kjørte vi til Nice. Der sa jeg hadet til Stian på "Kiss and Fly" på flyplassen, før vi dro inn til byen for å spise lunsj på stranden. Heldigvis så vi ikke noe til alt det regnet som var meldt!
Nå har jeg sett igjennom alle bildene noen ganger, og ønsker meg veldig tilbake. Godt å tenke på at det bare er noen uker til familieferie i fine Frankrike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar