22.07.2010

Leilighetsfunn

Hei igjen.
Nå har vi funnet leilighet :D Jeg er kjempefornøyd.
Leiligheten er helt ny, faktisk ikke ferdig bygd før om en måned.
Den er på to etasjer og med balkong, store soverom, høyt under taket og store vinduer. Tror den blir super for oss. Legger ikke ut noen bilder av den nå siden den fortsatt er en byggeplass, men tar flere bilder jeg kan legge ut etterhvert som den blir mer og mer ferdig. Det blir spennende å følge med på hvordan det blir. Men samtidig litt skummelt å ha sagt ja til en leilighet som vi ikke vet hvordan blir seende ut. Har heldigvis en god følelse :)
Ellers har jeg vært ute og jogget igjen. Typisk nok verker den ene leggen min som aldri før. Veldig kjedelig nå som jeg faktisk hadde begynt å like og jogge. hehe.

Har også fått post i dag. Ønska meg sauser og supper av mamma, og det har jeg fått i massevis av. Takk mamma :)I morgen tror jeg vi skal på noe som heter MT summer fest. Aner ikke hva det er, men tror det er en slags grillfest med mange fra forskjellige land. Blir sikkert spennende hvertfall. Jeg får fortelle mer om det etter at jeg har vært der.

Nå skal vi se på The Notebook før vi legger oss.

Legger ved et koselig bilde fra sommerfesten på Tenvik før jeg dro.
Natta :)

2 kommentarer:

 1. Da har jeg fått bloggadressa di av din mor:) hehe. Høres ut som du har det veldig bra, og ser veldig koselig ut! Hørte om leiligheten, sykt heldige! veldig gøy:) Jeg blir helt satt ut av de faga du har, jeg faller av stolen bare jeg leser orda! Du er flink altså! Kos deg masse videre, Johanne =)
  Klem fra Lena ;D

  SvarSlett
 2. Hei Lena. Så koselig.
  Hørte at mamma hadde gitt deg den. hehe.
  Jeg har det veldig bra, ja. Trives!
  Håper leiligheten blir bra, satser på det :)
  Jeg skal kose meg videre. Kos deg du også!
  Klem

  SvarSlett