05.08.2010

Bilder tatt på skoleveien

Her bor jeg nå, Sturovo namestie.

Namestie betyr torg på slovakisk, og det er forsåvidt det, det er. Det er mange gamle, koselige bygninger rundt et "torg", og med store hager innenfor. Kjempekoselig og sjarmerende område, synes jeg.


Her er "parken" foran nasjonalmuseet som jeg går forbi på vei til skolen.

Håper dere likte bildene :)
Nattinatt!

6 kommentarer:

 1. Hei! Så fint å se at det er flere fra Larvik der nede i den lille byen. Skal nemlig begynne der i høst jeg også :D

  Hilsen Alexandra (vet ikke om du husker meg... hadde litt fransk sammen på Ra).

  SvarSlett
 2. Heisann :)
  Joda, jeg husker deg! ;)
  Morsomt at det er/blir så mange fra Larvik her, ja. Tenker du er spent. Men du kan i hvertfall glede deg til å komme hit, for det er en koselig by selvom den er liten. Du har kanskje allerede vært her og sett selv da. Men jeg trives veldig foreløpig hvertfall :)

  SvarSlett
 3. Har ikke vært der nede enda, så er ganske spent på hvordan alt er, ja! Men jeg gleder meg hvertfall. Vet du foresten hvordan det er å kjøre der nede? Tar flyet til Wien sammen med søstra mi 1. sept, og har planer om å leie bil i 2 dager sånn at jeg kan kjøre mellom Wien, Bratislava og leiligheten. Den er nemlig umøblert, så må nok innom ikea ogsånn.

  SvarSlett
 4. Det skjønner jeg :)
  Det er veldig fint å kjøre mellom Wien, Bratislava og Martin. Det går en motorvei hele veien som man bare følger rett fram til man kommer til nabobyen her (zilina). Så det blir nok ikke noe problem :) Det tar 2,5-3 timer eller noe tenker jeg, spørs på trafikken og hvor fort man kjører! Så bra at du har fått deg leilighet allerede, det var lurt. Det er nemlig litt vanskelig å finne noe nå virker det som :)

  SvarSlett
 5. Så bra! Da satser jeg på å råne litt rundt der nede ;P Takk for hjelpen foresten :)

  SvarSlett
 6. Ja, det kan du gjøre ;) Bare hyggelig. Det er bare å spørre om du lurer på noe mer så skal jeg prøve å svare, hehe.

  SvarSlett