04.08.2010

lese lese lese

Heisann.
Siden sist har jeg hatt to prøver i anatomi - fordøyelsessystemet, og respirasjonssystemet og hjertet.
Den første gikk fint og ble bestått, mens den andre må jeg desverre ta om igjen på mandag. Litt kjedelig siden jeg følte at respirasjonssytemet var det jeg hadde mest kontroll på. Men prøven var vanskelig, det synes på klassens resultater. Dessuten blir det nok ikke så vanskelig å ta den opp når jeg allerede føler at jeg kan det meste, hvis jeg skal se positivt på det;) hehe.

Jeg har forsåvidt ikke så mye mer å fortelle. Dagene går bare i å stå opp, være på skolen, lese, spise, lese lese lese og legge meg til å sove mens jeg drømmer om alle rare ord fra anatomien.
Merker at jeg er veldig sliten nå, vi får på en måte aldri slappa av. Men nå er det ikke så lenge igjen av anatomien heller, heldigivs. Denne uken har jeg igjen to prøver; en prøve i urinsystemet og kjønnsorganer som er i morgen, og en munlig prøve/eksamen om bena i skallen på fredag.
Neste uke er det bare to prøver, noe som passer fint siden jeg får besøk av Stian om akkurat én uke. Gleder meg :)
Men nå må jeg tilbake til urinblæra. Har sagt til meg selv at jeg ikke får spise middag (wok-rester fra i går) før jeg har kommet meg igjennom urinsystemet, og jeg er SULTEN. Så jeg må forte meg.
Hade bra så lenge :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar