29.09.2010

Gleder meg til flere besøk :)

Nå er jeg ordentlig i gang med lesingen igjen. Har som sagt en stor prøve på mandag, så det er nok å gjøre. For øyeblikket leser jeg om abdominal aorta. Her er pensumet til prøven, hvis noen skulle vært interessert:

Organs - external description, relations
Aorta - thoracic, abdominal aorta and branches
External carotid artery and branches
Subclavian artery and branches
Muscles of head, neck, thorax, abdomen
Topographical regions of head, neck, thorax, abdomen
Superficial structures of neck, thorax, abdomen
Cervical plexus
Lumbar plexus

Det er faktisk ganske greit å være i gang igjen. Selvom jeg ikke helt ser for meg meg selv si det om noen uker når jeg har holdt på litt lenger med lesingen. Er sikkert sliten og lei allerede på søndag. hehe :p
Men vi skal jo flytte inn i ny leilighet i helgen også, så det blir jo ikke baaare lesing. Selvom jeg må prøve å være flink sånn at lysten til å pynte leiligheten ferdig ikke tar overhånd. Får heller glede meg til det litt til :p kanskje.. Hvis jeg klarer!
Om litt over en uke kommer mormor og morfar også. De er så snille og tar med seg resten av tingene mine hjemmefra tilogmed. Gleder meg veldig til besøk igjen! Det blir kjempekoselig! :)
Og helgen etter kommer Louise på besøk. Vi bestilte flybillett her om dagen. Jammen er jeg heldig som får så mye besøk!
Og med alt besøket som kommer framover, går forhåpentligvis tiden raskere til jeg skal hjem til bursdagen min. Håper det!

Er forresten helt øm på fingrene mine. Vi har stukket hverandre mange ganger i dag i fysiologien. Liker det faget! Sånn bortsett fra at læreren vi hadde i dag fikk oss til å føle oss dumme. Enda så godt vi hadde forberedt oss. Jaja! Bedre lykke neste gang! Hehe.

Men nå er det på tide å repetere alt jeg forhåpentligvis har lært meg i kveld!
God natt <3

2 kommentarer:

  1. Mormor og morfar gleder seg også. Vi reiser fra Holland på torsdag og tar en overnatting underveis. Regner med å ankomme Martin litt utpå dagen fredag. Skal hilse fra alle i Landgraaf.

    SvarSlett
  2. It's very trouble-free to find out any topic on web as compared to books, as I found this piece of writing at this website.

    my weblog :: firmly against ball

    SvarSlett