27.09.2010

Bomtur på IKEA

Heisann :)
Da var enda en helg over. På lørdag var vi på Ikea. Vi trengte nemlig to plater til til noen skap, som de ikke hadde når vi var der forrige gang. Så vi slo oss sammen med noen andre og leide en varebil.Tok toget klokken 9 på morgenen, og var på ikea i 13 tiden. Varebilen kom ikke før klokken 19, så vi som egentlig bare skulle ha noen plater hadde veldig god tid. hehe. Men vi fikk med oss en del mer og, da.

Toget skulle vi ta tilbake klokke 20.45, trudde vi... Da vi kom stressende inn på togstasjonen, viste det seg at det ikke gikk noe tog. Ikke før klokken 22.57. Da var vi kjempe fornøyde!
Men vi satt oss på en restaurant mens vi ventet, og gjorde det beste ut av det!

Toget kom til nabobyen her klokken kvart over 2 på natten. Taxien vi trudde skulle være der når vi kom, var selvfølgelig ikke der. Så flaks kunne vi vel ikke ha?
Så vi ble stående en halvtime ekstra for å vente på taxien. Kom oss i seng halv 4 etter en laaang dag! Men det ble jo en koselig tur uansett :)

I dag har det vært to menner i leiligheten for å montere møblene våre. Vi har vært innom noen ganger i løpet av dagen for å se hvordan det går, men skal bort dit nå for å se hvordan det ble til slutt. Tenker nok det ble kjempefint!
Men det komiske er at de to platene vi dro på ikea for å kjøpe, viser det seg at vi ikke trenger. Han som skrev ut hentelappen for oss forrige gang vi var på ikea har tydeligvis skrevet feil. Så nå har vi 4 esker for mye med skap, til 45 euro per stk. Og hvis vi skal leie varebil for å frakte dem tilbake til ikea for å få tilbake pengene, koster det like mye som de pengene vi får tilbake. Så planen er å prøve å få solgt dem. Så nå om en halvtime har vi vår første "skapvisning". hehe!

I kveld blir det lesing. Det gikk plutselig opp for meg at opening test i anatomi er allerede om 1 uke. Og det er myyye å lese på. Så nå må jeg være flink :)

Vi snakkes :)

Klemmer fra Johanne <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar