05.11.2010

Endelig!

Nå er uken over. Alle creditprøver er gjennomført og bestått for denne gang. Og jeg er sliten.
Må si jeg var litt småstresset da jeg kom tilbake til Martin på tirsdag, og visste at jeg skulle ha 4 prøver før helgen. Men vips! Nå er det fredag, og det betyr at jeg kan slappe av! Jippi!
I dag har jeg hatt slovakisk glosetest. Må si vi begynner å lære mange slovakiske gloser om kropp og sykehus nå. Men det kommer godt med neste år heldigvis :)

Ellers så har jeg trent i dag, og tatt igjen Hotel Cæsar episoder som jeg ikke har fått sett denne uken (rart hvordan man bare se neste episode når man først begynner).
I kveld har jeg vært ute og spist med Tina, Eskil og Nancy. Det var veldig koselig. Etterpå var vi innom Enoch som bor to etasjer lenger ned i bygget her for å hilse på de som var der. Og nå sitter jeg planta i sofaen med pysj og teppe. Fredager er egentlig den dagen i uka hvor man er sosial her i byen, men jeg merker at kroppen trenger litt hjemmehvile etter en slitsom uke. Eller, forsåvidt bare en halv uke, i og med at jeg hadde fri fra skolen både mandag og tirsdag. Hehe.


Men nå er det tid for litt tv-titting før jeg legger meg. Først skal jeg bare vise dere noe flott:

Slovakisk julepynt; virkelig vakkert, ikke sant?

God natt og god helg :)

2 kommentarer:

  1. Hei Johanne, fint at alle prøvene har gått bra denne uken også. Du burde vel endre profilen din. Du er jo ikke tenåring lenger, vet du, selv om du og Tina ser ut som fjortiser på bildet fra 26. okt. Mange klemmer fra mormor og morfar.

    SvarSlett
  2. Hei :) Ja, det var godt du sa. Har jo blitt stor nå! Hehe. Klemmer til dere<3

    SvarSlett