29.12.2010

Jul

Hei, og god jul :)
Nå har jeg vært hjemme en uke, og det har vært så innmari godt!
Jeg har bare kost meg med kjæreste, venner og familie. Og såklart jul!
Julen har vært kjempefin.
Dagen jeg kom hjem spiste vi pinnekjøtt (nam). På lille julaften pyntet vi juletreet her, og fulgte lefsebuss-tradisjonen vår.
Dagen før jeg dro fra Slovakia, var jeg på et kjøpesenter hvor jeg fant en stor butikk full av julepynt.
Det var kjempemasse fint der, så jeg kjøpte med meg tre av disse julekulene for å henge på treet hjemme.
Etter juletrepynting hjemme, dro jeg på torskemiddag hos Stian. Veldig koselig, det også!

På julaften startet jeg dagen med å kjøre rundt med blomster til folk med pappa. Vi var på turné, som vi kalte det ;) Hehe. Når vi kom hjem hadde mormor og morfar kommet, så da så jeg på Tre nøtter for Askepott med dem (hadde tatt det opp sånn at jeg ikke gikk glipp av det).
Resten av julekvelden gikk som julekvelder skal. Masse god mat, masse julegodteri og tilslutt gaver. Jeg fikk kjempemasse fint, og er veldig fornøyd med alt sammen:)
På første juledag var vi hos Stians farmor. Spiste først fiskepudding, og etterhvert kom det mange, både store og små, for kaker. Veldig hyggelig :)
På kvelden ble det film i pysjen. Deilig å slappe av ordentlig! :)
2. juledag gikk vi en liten tur sammen med Andreas, Henriette og Sondre. Det var koselig å se dem igjen! Senere dro jeg til drammen med mamma, pappa og Jørgen. Vi var på middag hos mormor og morfar sammen med tante, onkel og fetterene mine. Det var selvfølgelig også veldig koselig.
og nå føler jeg at jeg har skrevet koselig veldig mange ganger. Men julen er koselig, vet dere.

Så kom mandagen, noe som betydde at ferien var "over" for min del. Da var det fram med anatomibøker, atlas, bilder osv. Følte at jeg ikke hadde hatt ferie i det hele tatt. Plutselig var den bare over, og nå er det en måned til neste gang. Men jeg gleder meg til den tid, og har forhåpentligvis klart anatomieksamen da sånn at jeg kan slappe av ordentlig før skolen startet i februar.
Og jeg har jo kost meg og gjort hyggelige ting på kveldene nå selvom jeg har lest på dagene. På mandag var vi en gjeng på bowling. Det var kjempemoro! Utrolig lenge siden jeg har gjort det. Men har liksom aldri fått det til helt, kommer av en eller annen grunn alltid på bunn. Hehe. Men det er veldig morsomt uansett :)
I går var jeg på kino med Loiuse. Vi så "verre enn verst" eller noe sånt. Den var i hvertfall bra! Etterpå dro vi hjem til meg og spilte Alias med Jørgen og Sander. Og jentene vant, såklart!

Nå sitter jeg med anatomibøkene igjen. I dag er det hjernen og nervesystemet jeg skal starte på. Spent på hvordan det går!
Håper alle har hatt en kjempefin jul. Så ønsker jeg alle et godt nyttår :)
Klemmer fra Johanne.
2 kommentarer: