08.06.2011

Nå skal jeg sove

Skriftlig del av biokjemieksamen gikk bra i dag! Overraskende bra, egentlig. Så da er jeg klar for å ta professor Dobrota med storm på muntlig eksamen. Hehe. Nei!
Men kom på eksamen i dag, og fikk vite at professoren jeg skal opp med til muntlig eksamen, ikke kunne ha eksamen med oss i morgen allikevel. Så forslaget var å ta den i dag istedenfor. Jeg ble rimelig stressa, for å si det sånn. Greit nok at skritflig eksamen gikk bra, men følte virkelig at jeg trengte denne dagen til å få oversikt over muntligoppgavene. Heldigvis fikk vi beskjed om at 3 stykker kunne ta den i dag, og tre stykker fredag morgen.
Så da blir det muntlig eksamen på fredag. Det er i grunn veldig deilig, for jeg har sovet to små timer i natt (la meg klokken 3, og våknet av et voldsomt uvær klokken 5), så jeg er ganske trøtt.
Så nå skal jeg sove til jeg våkner, før jeg tar fatt på biokjemien igjen. Håper denne ekstra dagen jeg fikk nå gjør at jeg kan være trygg på å klare eksamen på fredag. Det er lykkens dag i mitt liv den dag jeg er ferdig med biokjemi.
 Pene eksamensklær er lagt bort for nå, og pysjen og bamsen, som jeg fikk av pappa i Wien før jul, er tatt frem.

God natt, da! :)

p.s: I dag er det akkurat én måned til jeg har ferie :D 

2 kommentarer:

  1. Hjernen trenger hvile, og underbevisstheten jobber. Mao mye læring i det å sove:-) Lær/sov godt.

    SvarSlett