16.10.2011

Cocktail party!

Hei!
Cocktail party i går var kjempemoro!
Var en liten tur innom Kine og Torill før vi dro, og kom til et nokså tomt lokale kvart over 8 (det begynte egentlig halv 8). Men resten kom ganske raskt, så det gikk fint.
Nytt i år var at de hadde leid inn casinobord. 4 forskjellige spill, hadde de. Men det var kun for moro, og ikke noe pengebruk. Selv spilte jeg masse og hadde det veldig gøy.
Ellers gikk kvelden stort sett til å gå og snakke med folk. Det var en kjempekoselig kveld.


Fikk heldigvis blitsen på kameraet til å fungere ordentlig i mørket i går, men typisk nok valgte det å finne fokus og ta bilde akkurat når jeg ler. Pent. Men koselig bilde, da :)
I dag har jeg sovet lenge, sett på idol og tilbragt noen timer her:

Zilina! 

Har spist middag og vært på kino. Middagen var veldig lite vellykket. Hadde gledet meg til biff, men da den kom etter 45 min (!) var den så og si rå. Helt rød. Så jeg sendte den tilbake og ba om well done. Etter 10 minutter til fikk jeg tilbake en biff som var noe mellom rå og medium, kanskje. På tide å finne seg en annen jobb enn kokk, muligens?
Kinoen var koselig, da. Det er så deilig å bare sitte i gode stoler i en mørk kinosal og leve seg litt bort. Jeg er kjempeglad i å gå på kino, så jeg har egentlig savnet det litt her nede. Dumt av meg som ikke har dratt til Zilina før. Men så hvertfall på One day. En veldig fin, koselig og romantisk film. Ikke helt som jeg trudde den skulle være, men allikevel bra. Dessuten smakte popcornet supergodt etter en ikke så god middag.

Nå er det nattinatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar