17.10.2011

Latskap

Latskap er det å være lat, det vil si det å ikke ville anstrenge seg og arbeide, men være treg og doven 
Wikipedias definisjon på latskap.

Og grunnen til at jeg skriver den ned her, er selvfølgelig at jeg føler meg skikkelig lat for tiden.
Helt siden jeg begynte på skolen har jeg bare gått og gledet meg over hvor rolig dette semesteret er i forhold til i fjor. Det har jo forsåvidt vært veldig deilig. Og denne høsten er uten tvil mye bedre enn for ett år siden, men er det ikke snart på tide å få noe ordentlig ut av dagene? Med ordentlig mener jeg selvfølgelig lesing. Det er jo det jeg er vandt til å gjøre her nede.
Men på en annen side. Det har vært veldig godt å kjenne på følelsen av å bare være her. Av å kunne styre hverdagen min her litt mer som jeg vil. Ikke noe sånn "i dag på jeg ditt, i dag må jeg datt". Jeg har egentlig ikke måttet gjøre noe som helst, nesten. Men i lengden virker det litt meningsløst. Så nå får jeg sette i gang litt ordentlig. 5 uker med latskap får være nok. Dessuten kommer creditprøvene raskere enn jeg aner det nå. Og da kan jeg angre.
Så med det sagt tar jeg frem min nye patologibok som kom i posten i dag.
2 kommentarer:

 1. Etter det hardkjøret du har hatt i over et år, så er det vel fortjent med litt latskap! Lysten til å lese og lære blir bare større etter litt "hvile", så ikke fortvil, og ikke få dårlig samvittighet! :)

  Veldig glad i deg, jenta mi!

  Stor nattaklem fra mamma

  SvarSlett
 2. Ja, det er vel sant :)
  Gleder meg til å komme hjem til dere snart!
  Veldig glad i deg og!

  SvarSlett