23.11.2011

Lenge siden sist..

.. men dere er fortsatt innom her, ser jeg. Det gjør meg glad :)
Siden sist har jeg fått vite at jeg strøk på patologiprøven jeg hadde forrige uke. Med 2 poeng.
Jeg har vært i Frankrike, hvor jeg har gjort en god blanding av kos og lesing. Spist masse god mat, spilt play station, bordtennis og dart, bada i iskaldt basseng (var bare 10 grader der nå, brrr) og rett og slett hatt en super helg med Stian.
På mandag kom vi til Martin. Jeg var egentlig ganske rolig før retaken min som jeg hadde i går. Følte jeg kunne det nå.
Startet tirsdagen min med å se igjennom litt prøvenotater, før jeg dro på skolen for å ha practical i patologi før prøven. Dagens tema var jeg ikke forberedt på, da jeg kun hadde lest til retaken, og heller ikke fant noe om temaet i bøker eller på internett. Men gjett hva? Akkurat denne gangen, den ene gangen jeg ikke var forberedt, da fikk vi prøve. For å se hvor godt forberedt vi var, sa han. Resten kan dere jo tenke dere selv. Dette la ikke noe godt grunnlag for retaken jeg skulle ha rett etter practicalen.
Men jeg tok retaken sammen med 23 andre (ganske mange, ja), hadde en grei følelse, dro ut og spiste med Stian og noen i klassen, og senere på kino i Zilina for å se den nye Twilightfilmen. En veldig hyggelig kveld :)
.. som desverre ikke endte så hyggelig for min del. Gråt meg vel egentlig i søvn med en kjæreste som passet på meg da jeg fikk vite at jeg nok en gang strøk på patologien. Men ett poeng! Åh. Kjenner jeg blir irritert.
Er ikke like lei meg nå, men det er alikevel utrolig surt. Skikkelig, faktsik. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte igjen nå. For som sagt føler jeg jo at jeg kan det, men tydeligvis kan jeg jo ikke nok.
Dessuten gikk hele eksamensplanen min i vasken. Jeg skulle jo ta begge eksamenene mine før jul, men nå må minst én av dem vente til januar/februar. Tror det er viktigst å konsentrere seg om patologien nå hvis jeg skal klare det neste gang. Så jeg får bite tennene sammen. Jeg er nok helt sikkert ikke den eneste, og vet veldig godt at jeg ikke er den første heller. Det er en grunn til at det er det hardeste faget i 3. klasse.
Men det kjedeligste er egentlig at jeg følte dette semesteret gikk så bra nå. Alt gikk fint og for en gangs skyld gjorde jeg det faktisk bra og. Så lenge varte den lykken..
Men men. Har funnet ut at det ikke hjelper å grave seg ned. Jeg må jo bare prøve igjen.
Så nå får jeg heller nyte disse dagene jeg har med Stian, og glede meg til å dra hjem en tur til helgen igjen.
Håper dere har hatt en kjempefin helg/uke!
Vi snakkes!

4 kommentarer:

 1. heisann!

  Hang in there, patologien kommer til å gå bra til slutt :) Les rundt de skriftlige spm som dere fikk på prøven er mitt tips. Har selv vært der du er nå, sammen med maaaange andre, men det ordnet seg og head lot alle ta eksamen, enten vi strøk eller stod på muntlig høring.

  Hilsen Linn

  SvarSlett
 2. Åå, det er godt å høre.
  Det ordner seg tilslutt, det vet jeg. Men det er bare kjedelig akkurat nå.
  Takk for en liten oppmuntring :)

  SvarSlett
 3. Hallo, og lykke til igjen. Eg er sikker på at du kjem til å klare dette. Ta vare på alle dei gode øyeblikka og alle dei gode råda fra fjernt og nært. Ein ting er sikkert, de kjem heim til Norge med veldig mange viktige erfaringar til slutt -
  Mor til bergenseren (hels han også)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Tusen, tusen takk for nok en koselig melding :)
  Og ja, vi sitter nok igjen med mange gode erfaringer når vi er ferdige.

  SvarSlett