16.02.2012

Denne uken

Hei dere.
Merker jeg har vært litt fraværende her i det siste. Har bare ikke hatt helt inspirasjonen, tror jeg.
Eller så har jeg hatt mangel på en spennende hverdag og noe å fortelle om?
Den første skoleuken har hvertfall vært veldig fin. Lærer noe nytt og spennende hver dag, og det er innmari morsomt! Denne uken har jeg for eksempel lært en del om leversykdommer i indremedisin, EKG i patologisk fysiologi, kreft i patologisk anatomi, og ikke minst fått vært med på operasjonen som jeg fortalte om på mandag. Merker at det bare blir morsommere og morsommere å studere, og jeg liker veldig godt at vi stadig  oftere får se ting i virkeligheten, som vi bare har lest om i bøkene frem til nå. Man husker jo alt så mye bedre da!
I dag, for eksempel, har jeg egentlig hatt fri, dvs ingenting jeg forberede meg til før morgendagen. Men allikevel har jeg sittet og "kost" meg litt med patologi. Ting blir så mye bedre når det ikke må stresses med det. Dessuten har jeg veldig godt av å repetere det vi hadde før jul, samtidig som jeg forbereder meg til den store, skumle eksamenen som venter på meg i enden av dette semesteret.
I morgen har jeg kun én forelesning klokken 1, så jeg føler vel egentlig at jeg har helg nå. Veldig deilig, i grunn.
Og på dette tidspunktet om én uke sitter jeg i Frankrike og koser meg. Der er det forøvrig meldt helsol og godt og varmt vårvær. Noe helt annet enn det som er her, med andre ord. Her har snøen nemlig fallt fra himmelen ustoppelig i 2 dager nå. Det var virkelig et strev å komme seg gjennom snøen til skolen i dag!
Hvor blir det av våren?
Regner med at jeg ikke er den eneste som lurer på det. Derfor legger jeg ved noen vårlige bilder vi kan kose oss med mens vi venter :)


Fra weheartit.com
God natt!

2 kommentarer: