28.03.2012

Feriefølelse

Feriefølelsen begynner å snike seg på meg.
Hadde en prøve i kirurgi på mandag hvor vi skulle ta pasienthistorie og undersøke en pasient, og den gikk kjempefint. Vi har hatt disse "prøvene" flere ganger før, så jeg begynner å bli vandt til det :)
I dag hadde jeg en uformell slidetest i patologi. Vi fikk utdelt hver vår slide til mikroskopet, og fikk bruke alt av hjelpemidler for å finne ut hvilket organ det var og diagnosen til pasienten. Synes disse testene er veldig lærerike, for da må jeg tenke litt selv fremfor å bare høre på at læreren forteller hva alt er med en gang. Jeg har også hatt prøve i patologisk fysiologi i dag, tror den gikk fint, men det vet jeg ikke sikkert før resultatene kommer :) Har uansett gjort unna alt av prøver og ting som jeg må forberede meg masse til denne uken, så nå føler jeg virkelig at det nærmer seg påskeferie. Skal bruke dagene fremover godt for å komme meg gjennom masse patologi før jeg drar, men først skal jeg slappe helt av i kveld. Nå har jeg ryddet rommet, skiftet sengetøy og laget meg mat, og har nettopp plassert meg selv fint ned i sofaen klar for å se på 90210.

Det var så god temperatur da jeg gikk hjem etter prøven i dag, så jeg kjøpte meg en is på veien hjem. Da jeg hadde kjøpt den spilte de Coldplay - Paradise på høytalerene på torget, og jeg klarte rett og slett ikke å gå derfra før den var ferdig. For det første fordi sangen er kjempefin, og for det andre fordi jeg kjente det kliblet i magen av tanken på at vi skal på Coldplay konsert i september. Vet det er lenge til, men det stopper ikke meg fra å begynne å glede meg :) Noe av det beste er å ha hyggelige ting å se frem til.

weheartit.com
Ha en kjempefin onsdag videre dere :)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel gjennomført, gullet! Jeg gleder meg med deg! Og selvsagt til å se deg om noen dager! Stor klem fra mamma

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, nå er det ikke lenge til :) Gleder meg!

   Slett
 2. Hvor skal du på coldplay konsert? :)

  SvarSlett
 3. Det skal vi også :) Klem Linn.

  SvarSlett