31.03.2012

På leting etter sko

Hei igjen dere.
Noen dager siden sist nå, men sånn er det når jeg er så travel. hehe. Neida. Det har virkelig ikke vært noen travle dager siden sist jeg tittet innom her sist. Det har rett og slett bare ikke skjedd noe spesielt. Jeg har for det meste sittet over bøkene. I går var jeg en tur for å hente noen papirer på dekanatet som min kjære lånekasse skal ha, og var en tur på kafé på vei hjem igjen. Ellers satt jeg og leste om lymphomaer og leukemier hele dagen, helt til det var tid for biffmiddag ute på restaurant.
Nå har jeg såvidt begynt pakkingen. En fin start på dagen. Jeg har vel egentlig bare lagt frem litt, det morsomste er egentlig å prøve alt sammen før man legger det i kofferten (på en riktig dag, selvfølgelig). Jeg reiser med ryanair sine 15 kg, så jeg må planlegge godt denne gangen :)
Hadde gledet meg til å bruke de skoene jeg har på meg på bildet på toppen her igjen, men da jeg skulle finne dem frem kom jeg på at jeg virkelig ikke aner hvor i verden de er. Er de hjemme i Larvik, hos Stian i Bergen, glemt igjen i Frankrike, i Karibien, eller har de gjemt seg bort her i leiligheten et sted? Jeg irriterer meg hvertfall både grønn og blå for at jeg ikke finner dem. Og hjemme har alle, inkludert mamma som alltid har kontroll på hvor ting er, dratt til Gran Canaria allerede. Det ser ut som jeg må klare meg uten denne ferien, og det går vel egentlig veldig fint :)

Men nå har jeg et foredrag om brystkreft å lage, så vi snakkes.
Ha en fin lørdag!

2 kommentarer:

 1. Har gjennomsøkt huset i Frankrike, men kan ikke finne skoene dine her.
  Mormor og morfar.
  Og PS. God tur til Gran Canaria.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at dere har kikket etter dem. Da har de nok gjemt seg i Larvik eller Bergen!
   Håper dere koser dere masse :)
   Klem til dere

   Slett