17.03.2012

Hva er bra med denne dagen?

Etter en litt dårlig dag, hvor det siste jeg ville var nettopp det jeg skulle gjøre, har jeg nå satt meg ned for å tenke over hva som er bra med denne dagen. For det er jo egentlig så mye. Og selvom det er lov å ha en dårlig dag, er det viktig og ikke glemme disse fine tingene.

Da jeg gikk på butikken tidligere i dag stod jeg og vurderte om det kom til å bli for kaldt med skinnjakke. Bestemte meg for å prøve, gikk ut, og ble slått tilbake av varmen da jeg åpnet døren. Det er nesten sommer ute i dag! Skinnjakke ble faktisk for varmt. Kjempedeilig!

Vi bakte brownies i går, og det er fortsatt masse igjen som jeg kan kose meg med i kveld

Det er Artistgalla på TV2 i kveld, og det skal jeg selvfølgelig få med meg

Jeg fikk tilslutt gjort en del patologi og ble enig med meg selv om at jo mer jeg jobber nå i løpet av semesteret, jo lenger sommerferie får jeg når den tid kommer (forhåpentligvis)Selvom det var vanskelig å trøste meg med at jeg skal hjem om under en uke, så skal jeg jo faktisk det. Og det blir kjempekoselig!

Jeg har lest om mange ulike typer kreft og sykdommer i dag, og er utrolig lykkelig for at verken jeg, eller noen av mine nære og kjære, har noe av dette

Jeg er støl i kroppen etter treningsøkten i min går, noe som er en innmari god følelse 

Jeg handlet inn middag, snacks og brus til kvelden, og betalte kun 3 euro for alt sammen. Lidl er latterlig billig! Hvorfor går jeg ikke dit oftere?

Nå er stearinlysene tent og jeg skal kose meg resten av kvelden 
 

2 kommentarer:

  1. Ser ut til at dagen din kanskje ikke var så dårlig allikevell ? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, vanskelig å se alle fine ting når man har en dårlig dag, men stort sett er det flere ting å være glad for enn man tror:)

      Slett