11.03.2012

Krakow

En fantastisk helg i Krakow er over altfor fort. Føler den nesten ikke fikk satt ordentlig i gang før Stian dro for å rekke flyet tidlig til morgenen i dag. Sånn er det vel alltid? Man ønsker alltid mer tid enn man har. Men det betyr ikke at vi ikke har utnyttet helgen godt, for det har vi! Vi har kost oss masse her i Krakow. Og det er vel nettopp derfor tiden har gått så innmari fort, og.
Og jeg har selvfølgelig hatt med deg kamera rundt, så jeg starter med å vise bilder fra vårt fine hotellrom. Veldig kult hotell, synes jeg!
Nå har jeg akkurat hatt en veldig avslappende morgen her. Min snille kjæreste fylte badekaret med vann og tente stearinlys på badet før han dro til morgenen, så alt var klart når jeg stod opp litt senere. Sjeldent jeg har en avslappende start på dagen, så det var fint å benytte seg av massasjebad når jeg har det her :)Nå er det en time til jeg må sjekke ut, og frem til det skal jeg bare lese litt her på hotellet. Jeg drar ikke tilbake til Martin før om 5 timer, så jeg har godt tid til å gå rundt og gjøre ingenting her i Krakow. Håper jeg finner meg en koselig liten kafé jeg kan få lest litt på etterhvert, men jeg får bare se hva dagen bringer. 
Ha en kjempefin søndag!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig kult hotell! :) Kos deg resten av søndagen!! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hotellet var kjempefint, og absolutt å anbefale for en kjærestetur hvis du skal til krakow!
   Håper du har hatt en fin søndag så langt, du og :)

   Slett
 2. Det var et vannvittig fint hotell! Høres ut som dere har kost dere masse:) Du er så flink til å utnytte timene dine til å sette deg ned å lese- da må jeg også;) hehe. Ha fortsatt en flott dag i krakow:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har vi gjort :) Helgen har vært super! Håper du har hatt en god helg også!
   Hehe. Ja, jeg er en sånn person som synes det er bedre å lese litt her og der, enn å lese mange timer i strekk. Da blir jeg mer effektiv den lille tiden.

   Slett
 3. Hei! Jeg er i Krakow nå, og tenkte også å finne meg en plass å lese litt skole. Har du noen tips? Fin blogg, forresten! Kom tilfeldigvis innom, og likte meg godt her :) Klem fra Marie

  SvarSlett