13.03.2012

Mat må man ha

Min alene-søndag i Krakow bestod stort sett av en tur på kjøpesenteret for å finne en bursdagsgave og å sitte ved vinduet på en kafé på torget og bare kikke på alle menneskene som koste seg utenfor i den herlige solen. Derfor ble det både frozen yogurt, kakao, salat og juice denne søndags formiddagen.

Å sitte på kafé alene er forresten noe jeg fort fant ut at ikke var helt for meg. Fant en kafé hvor jeg så fler som satt alene, og tenkte at det passet fint. Da følte jeg meg ikke så rar der jeg satt. Fant et lite bord med en god stol, la fra meg jakken og sakene mine der og gikk for å bestille i kassen. Da jeg kom tilbake hadde det satt seg en person på stolen på andre siden av mitt lille bord i hjørnet. Kanskje det er sånn man gjør når det er en full kafé? Jeg vet ikke. Vi får sjeldent det problemet her i lille Martin.
Men det stoppet heller ikke der, for etterhvert kom det flere venner av denne personen som satt seg ned ved samme lille bord. Så da satt jeg der da, alene i Krakow, men samtidig ikke så alene allikevel. Jeg var tross alt stengt inne i et hjørne av disse ukjente menneskene, og hadde ikke noe annet valg enn å bli sittende til de etterhvert gikk. Heldigvis ikke det verste stedet å bli sittende en stund :) Og som dere ser hadde jeg mye godt å nyte mens jeg satt der.

6 kommentarer:

 1. Åhh, Coffee Heaven!! :) De har byttet ut alle Coffee Heaven som fantes i Praha med en annen kjede som har kjipere stoler :p Så ut som du spiste mye godt! :) Men ja skjønner hva du mener med å gå på Cafe alene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, så kjedelig å miste de fine stolene, da! Håper den nye kjeden er bra ellers hvertfall :)

   Slett
 2. ÅÅÅH. Nam! Nå ble jeg sulten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe. Det var ganske så godt, ja :)

   Slett
 3. Har ikke sett bloggen din før jeg, SÅ fin! :) Og alltid moro å få et lite innblikk i andre med.studenters liv ;) Du har en ny følger på bloglovin ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Tusen takk, det synes jeg er veldig koselig å høre :)

   Slett