04.03.2012

Visste du at...

... jeg følger fast med på 11 tvserier. TV-slave, sa du?


... når jeg var liten ville jeg veldig gjerne være syk, men var det "desverre" aldri. Derfor fant jeg opp en historie om at jeg hadde ramlet ned fra et tre og trudde jeg hadde brukket benet, og hinket helt til mamma tok  meg med på røntgen. Drømmen på den tiden var gips som andre kunne skrive på...  En annen gang laget jeg "oppkast" av mat jeg fant i kjøleskapet...


...når jeg sover ligger jeg med det ene benet bøyd helt opp til magen


... jeg er et skikkelig vær-menneske. Sol og fint vær gjør meg så glad, mens dårlig vær har selvfølgelig motsatt effekt. Dessuten tror jeg yr.no er en av min mest besøkte sider på internett.


... jeg denne uken har vært på min første legetime noen gang


... jeg elsker å få praktisk informasjon om ting! Har kanskje et ekstremt behov for å planlegge ting langt frem i tid...


... jeg er kjempedårlig på å finne ny musikk selv. Går som oftets bare inn på p4.no og laster ned sangene fra ukens topp 30, og håper at jeg liker dem.


... jeg synes ofte det er bedre å ta oppvasken etter maten, enn å lage selve maten.


... jeg har hatt sprøyteskrekk gjennom hele barneskolen og ungdomsskolen, men synes allikevel at det morsomte med å være med mamma og pappa på jobb var å få stikk i fingeren. Var det kanskje på grunn av de fine premiene?


... da jeg var mindre var jeg ikke noe glad i sjokolade, mens nå føler jeg nesten at en dag uten sjokolade mangler noe veldig viktig. 

 Det var 10 ting om meg en søndag ettermiddag.
Håper dagen deres er kjempefin!

8 kommentarer:

 1. Morsom lesing:-) hvordan serier følger du med på?:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat nå ser jeg på One tree hill, Gossip girl, 90210, Criminal minds, Hotel cæsar, The Voice, Ungkaren USA, Frustrerte fruer, NCIS, Hver gang vi møtes, og Greys anatomy. Fine avkoblinger i hverdagen!
   Tar gjerne i mot fler tips, og :)

   Slett
  2. ENDELIG, en som ser på Hotel Cæsar;) Har du sjekket ut blant annet pretty little liars, the lying game, hart of dixie? Anbefales :)

   Slett
  3. Haha. Dagen er ikke den samme uten ;)
   Nei, ingen av dem. Men da skal jeg prøve de og! Takk for tips.

   Slett
 2. Privat practice:) Legeserie vettu;) Flott blogg Johanne. Ferierer selv med familien i Frankrike så gøy å se bilder der jeg selv pleier å være:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Har sett noen episoder her og der, men bør vel se den fra starten. Samme med House, som jeg også hører skal være veldig bra!
   Så morsomt at du også ferierer i samme område :) Frankrike er så fint!

   Slett
 3. Eplet faller ikke langt fra stammen,ser jeg! Jeg følger ikke 11serier, men ellers...Morsomt innlegg jenta mi! Glad i deg, gullet! Stor klem fra mamma.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det gjør nok ikke det :)
   Glad i deg og, mamma! <3

   Slett