09.05.2012

Ut på tur, igjen

God dag!
Har dere det fint? Det håper jeg.
Jeg har det hvertfall ganske så flott. Har fått unnagjort en fremføring som gikk veldig bra i dag, og har også fått vite at prøven jeg hadde forrige uke gikk supert. Kan dagen bli særlig mye bedre da?
Ja! For i dette øyeblikk holder jeg på å pakke min lille trillekoffert med lette sommerklær. I morgen tidlig går turen til Frankrike for en koselig klassetur! Og koseligst er det at Stian også kommer nedover på fredag. Det kan dere tro jeg gleder meg til :) Blir kjempekoselig med en sånn helg nå før eksamenslesingen setter i gang for fullt neste uke.
Jeg får forresten fremdeles ikke lastet opp bilder her. Eller, vent litt. jeg prøvde nå, og da fikk jeg faktisk lastet opp et bilde, og enda et og enda et. Men jeg har egentlig prøvd å lage et nytt bilde og ha på toppen av siden her, og hver gang jeg prøver å laste inn det, enten der hvor headerbildet skal lastes opp eller her i et innlegg for å bare teste det, klikker det. Veldig merkelig synes jeg. Men hvis jeg får lastet opp noen bilder innimellom er jeg fornøyd :) Så da blir det et bilde fra bryggen i Bergen forrige helg nå, i og med at det var dette bildet jeg testet med for å se om det funket. Så håper jeg at jeg får delt litt frankrikebilder med dere etterhvert og!

Om vi ikke snakkes: ha en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Du må slette noen bilder du kanskje har dobbelt av før du kan laste opp nye :) det pleier jeg å gjøre :) bare gå innpå picasa nettalbum og velg hvilket du vil slette fra :) God tur.

    SvarSlett
    Svar
    1. Å, tusen takk for hjelpen! Det skal jeg prøve :) Blir bildene borte fra bloggen når jeg sletter dem i albumet?

      Slett