16.08.2010

Ferdig med anatomien for første året på studiet!

Hei hei hei hallo!
Håper alle har det fint. Det har i hvertfall jeg. I dag besto jeg siste prøve i anatomi for første året på medisinstudiet. Vi skal ha anatomi hele høsten også, men jeg er i hvertfall ferdig for denne gang :) Kjempedeilig!
Så i dag begynte vi med histologi, som vi skal ha de siste to ukene her før vi drar hjem en tur. I dag har vi faktisk gått igjennom pensum som de som startet første året hadde på tre uker. Men det gikk fint, bortsett fra at det var litt kjedelig. Vi satt og så i mikroskoper, men jeg skjønte egentlig ikke helt hva vi egentlig så på. Men det kommer seg nok etterhvert :)
Første prøve i histologi er allerede på onsdag, så nå skal jeg bare lage ferdig min laksemiddag før jeg skal begynne å lese til den. Blir greit å lese til et annet fag enn anatomi!

Ellers så prøvde jeg og Tina å lage pannekaker på lørdag.. Resultatet ser dere her:

Ehh.. Ja. Det ble i hvertfall godt med nutella på! :)

På lørdag var vi også innom leiligheten for å ta mål. Som dere ser på bildene under er det fortsatt bare en byggeplass. Så ja.. Vi får se!På lørdag kveld var Tina, Kine og June her. Vi laga god mat:

Nam!

I går skulle jeg lese til prøven jeg hadde i dag (klokken 7 på morgenen!). Her er været som holdt meg med selskap:
Dette var klokka 12 på dagen, altså. Så mørkt!
Og det lyna og tordna mer enn jeg noengang har sett. Og regnet høljet. Var visst flom her og. Torill i klassen ble evakuert ut av bygningen sin pga for mye vann i gangen og kjelleren.
Jeg er jo litt redd for sånt vær kan man si, så når det var på sitt værste fikk jeg melding av fler i klassen som lurte på hvordan det gikk og som spurte om jeg ville ha selskap. Kjempekoselig :)
Men jeg var tøff. Kjempe. Jeg putta musikk i ørene, pakket med under teppe på sofaen og sov meg igjennom det værste været! Hehe.

Og nå sitter jeg her med middagen min, og det er like dårlig vær nå. Uff! Og her skal jeg bo i 5 år! Jaja. Skal heldigvis ikke være her på sommeren noe mer når disse to ukene er over, og dessuten blir jeg vel vandt til været snart. Håper bare det blir bedre til helgen når mamma kommer på besøk. Krysser fingrene for det. Gleder meg! :)

Avslutter her.
Hade bra så lenge :)
Klemmer fra Johanne.

2 kommentarer:

 1. Mette Hovland Olsen16. august 2010 kl. 17:39

  Hallo Johanne! Gratulerer med vel overstått! Jeg har sjekket yr; det er meldt sol og mer enn 20 grader hele helgen!
  Klem fra mamma, som også gleder seg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, mamma!
  Så bra, da satser vi på det :)
  Klemmer.

  SvarSlett