14.08.2010

Fredag 13.08.2010

Etter at Stian dro skulle jeg ha prøve på skolen. Jaa... Jeg hadde bestemt meg for å ta den prøven på mandag sånn at jeg kunne slappe av med Stian, men lærerene ville at jeg skulle prøve sånn at jeg kunne ta med meg noen poeng videre til jeg tok den på mandag. Må si det var en veldig rar følelse å sitte på en prøve uten å være noe forberedt i det hele tatt. Har aldri gjort det før. Men jeg klarte å gjette meg fram til litt, og har i hvertfall med meg noen poeng videre til mandag :)
Etter prøven gikk jeg hjem og begynte å lese til den. Klokken 7 møtte jeg en gjeng fra i byen, og vi gikk på en koselig restaurant. Faktisk samme som vi var på aller første kvelden vår her. Rart å tenke på at det er 4 uker siden. Det er bare to uker igjen. Tror alle gleder seg til å bli ferdig med dette slitet! Har heldigvis hørt at de to siste ukene er litt roligere enn hva de første har vært :) Håper det!
Etter at vi hadde sitti der lenge og pratet og kost oss, gikk vi videre og satt oss på en uteservering på torget. Var en veldig koselig kveld!


I dag er planen å dra i leiligheten for å ta mål, sånn at vi kan planlegge møbler. Det blir moro! Håper den ser litt mer ferdig ut denne gangen!
Ellers så har jeg og Tina planer om å lage både brownies og grøt i dag. Så det blir sikkert bra :)
Også skal jeg fortsette lesingen til prøven jeg har på mandag, da. I morgen er det bare lese, lese, lese. Tenker jeg skal lese litt med Kine igjen, siden vi skal ta opp samme prøven begge to!
På mandag starter vi med nytt fag, histologi. Blir spennende å se hvordan det er.
Men nå skal jeg sette meg den med bøkene og lese om blod - og nerve tilførsel i armer og ben.
Vi snakkes.
Klemmer fra Johanne.

3 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Jeg har et litt dumt spørsmål... Finnes det noe sted i Martin hvor man kan kjøpe seng eller madrass? Vet jo at byen er liten, men vet ikke akkurat hvor dårlig utvalget er ;) Er jo greit å ha noe å sove på fra dag 1, hehe.

  SvarSlett
 2. heihei :)
  Ja, det er en ganske stor Jyskbutikk her. Har hørt at det er del ventetid der, men jeg er ikke helt sikker. Kanskje det går an å få tak i dem nå på mail eller noe å bestille nå før du drar?

  Har også sett en litt mindre butikk med senger og madrasser, men husker ikke hva den heter.

  Var ikke så mye til hjelp, kanskje. Men håper du finner ut av det :)

  SvarSlett
 3. Joda, det var til hjelp :) Da finner jeg nok noe å sove på.

  SvarSlett