24.05.2011

En effektiv dag!

Hei. Dette har vært en effektiv dag frem til nå. Dagen startet klokken 7.00, da jeg sto opp for å gå på siste time og ha siste prøve i nursing klokken 8. Jeg skulle egentlig ha nursing senere på dagen, men pga noe tull med noen labtimer i biokjemi jeg skulle ta, måtte jeg bytte til en annen gruppe. Nursingprøven gikk forresten fint som vanlig. Underveis i timen fikk jeg plutselig lyst til å hive meg på noen andre som skulle ha immunologieksamen. Planen var jo egentlig å ta den i morgen, men tenkte at jeg bare ville prøve. Så jeg fikk låne Helles notater, og kikket over spørsmålene en gang mens vi spiste i pausen. Og jammen gikk det! Det skal sies at de fleste spørsmålene var kjent fra før (ikke alle, da), så det var jo ingen vanskelig eksamen. Men den gikk i hvertfall veldig bra, og jeg er veldig lettet nå for at jeg ble ferdig med den!
Etter eksamen gikk jeg videre til biokjemilab. Der var planen å ta et av semesterets største labforsøk, men det ble en teoretisk gjennomgang istedenfor.
Nå har jeg kommet meg hjem og slappet av litt etter denne dagen som har gått i ett. Nå er planen å handle og spise mat, før jeg setter meg ned med biokjemien! Fordelen med at jeg tok immunologieksamen i dag, er jo at jeg nå fikk en ekstra dag til å lese andre fag. Ikke dumt ;) Og jeg har nok en gang bevist for meg selv at jeg jobber best under press, så kanskje det ikke er så dumt å ha en travel eksamensperiode likevel? Det vil tiden vise :)
Men dette ble mye skriving. Avslutter her, og ønsker dere en fin dag :)

2 kommentarer:

  1. Så flink du er!! Masse lykke til videre på de andre eksamene :-)

    SvarSlett