21.02.2012

Time out

Jeg sov vel ikke akkurat av meg "problemene" mine i går. Tvert imot.
Kort fortalt: Jeg besvimte midt i forelesningen og ble liggende tre timer på sykehuset.
Hell i uhell var vel at jeg allerede var på sykehusområdet, at foreleseren var kirurg, og at hele forelesningssalen var full av medisinstudenter. Kunne vel ikke "valgt" et så mye bedre sted.
Jeg er heldig som har så fine venner som blir med i ambulansen (ja, det måtte visst til selvom jeg allerede var inne på sykehusområdet..), venter, ordner med papirer og informerer kjæreste og familie hjemme i Norge. Man føler seg litt hjelpesløs når man ligger inne på et sykehusrom uten å kunne snakke med noen, men heldigvis hadde jeg Torill og Tina som ordnet alt. Nå ringer venner med ca 5 minutters mellomrom for å høre om alt er bra. Og det er det. Litt sliten og utmattet etter en spesiell dag, bare.
Derfor tar jeg en time out på sofaen i hele kveld, og sikkert i morgen og.
Vi snakkes.

6 kommentarer:

 1. Huff! Syntes synd på deg i dag! Bra du fikk god hjelp! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det fikk jeg, heldigvis, så nå går det mye bedre.
   Men skummelt, var det.

   Slett
 2. Skjønner jeg godt! God bedring ihvertfall :) Ps! har linka bloggen din på siden min i tilfelle mine lesere leter etter flere blogger fra Martin :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Ja, jeg så det. Kjempekoselig! Og en veldig god idé. Kanskje jeg får gjor det samme en dag ;) Skulle egentlig kommentere det, men har ikke kommet så langt enda bare. Har hvertfall sett at det tydeligvis er noen som leter etter fler blogger fra livet her i Martin!

   Slett
 3. God bedring, Johanne! Håper det går bedre med deg nå. Og TUSEN takk for en super bursdagsgave, nå blir det mange Jamie-måltider fremover! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Thea! og så bra at du likte bursdagsgaven :) Håper dagen var fin!

   Slett